Tobbedans Week 27 2024 open PuntNL Groep Toernooi Toernooi Heb jij gewonnen? Tobbedans WAS GEZELLIG! 2023 open PuntNL Groep Toernooi Toernooi

De inschrijving voor de 39e editie staat weer open. Je kunt je inschrijven t/m 14 juni.

Zoals elk jaar zal het toernooi gespeeld worden in week 27 en het weekend ervoor. Dus van 29 juni t/m 7 juli is er weer gezelligheid alom op het Cleem Heegerpark in Harlingen.

Het tennistoernooi wordt voor de achtste keer mogelijk gemaakt door PuntNL Groep. Vynx Records is voor de derde keer de sponsor achter het Padeltoernooi. Wij zijn erg blij dat deze bedrijven hun naam weer aan ons toernooi hebben willen verbinden. Dankzij hen en talloze andere sponsoren kunnen wij, samen met jullie, genieten van 9 dagen TOP tennis, padel en gezelligheid.


Zoals jullie van ons gewend zijn, zorgen wij elke dag ook voor een lekker hapje. Ook dit jaar hebben wij weer verschillende soorten vis, broodjes en warme lekkernijen van de bakplaat. Elke dag wat anders, voor spelers en publiek, zolang de voorraad strekt.


Ook hebben wij net als voorgaande jaren een loterij met vele prijzen. Loten kopen kan de hele week en op zondag gaan we de lootjes trekken. Prijzen zijn daarna nog twee maanden op te halen in Harlingen.

Op vrijdagavond, onze feestavond, treedt “Op Sien Plaats “op in een nieuwe samenstelling, daar hebben we allemaal erg veel zin in. Het optreden is van 21.30 tot 00.30 uur.

Bij ons op het park kun je, als je wilt, je kinderen gewoon meenemen. In het finaleweekend staat er een springkussen en bij warm weer delen we ijsco’s uit.

Genieten moet de boventoon voeren. Wij genieten van alle mensen op het park, de mooie spannende wedstrijden van alle niveaus, de gedrevenheid en alle emoties op en naast de baan. Voor iedereen zullen wij ook dit jaar weer proberen niveau 2/3 spelers te krijgen, zodat er voor het vele publiek nog indrukwekkender tennis te zien zal zijn. En ook bij het padeltoernooi verwachten we mooie wedstrijden te zien op hoog niveau.

Ons aller Tobbedans doen wij niet alleen samen met de spelers, maar ook met het bestuur, de baancommissie en de dames en heren achter de bar. Deze samenwerking gaat als vanzelf en dat maakt het een goede week die uiteindelijk energie oplevert.

Graag tot ziens in Harlingen bij het Tobbedanstoernooi van T.P.V. Ready.

Joke
Marion
Gea

Jan Edwin

Ronald