Heb jij gewonnen? Tobbedans WAS GEZELLIG! 2023 open PuntNL Groep Toernooi Toernooi Tobbedans Week 27 2024 open PuntNL Groep Toernooi Toernooi
Welkom bij het gezelligste toernooi in friesland

Het Tobbedanstoernooi staat weer op de toernooikalender van 2023.

Zoals elk jaar zal het toernooi gespeeld worden in week 27. Dat betekent dat er van 3 t/m 9 juli weer veel te genieten valt op het Cleem Heegerpark in Harlingen.
Het tennistoernooi wordt gesponsord door de Punt NL Groep .
Daarnaast organiseren we in dezelfde week een officieel KNLTB padeltoernooi waarbij Vynx Records de hoofdsponsor is.
Natuurlijk zal er op hoog niveau getennist en gepadelt worden op de banen van tv Ready, maar ook naast de baan zullen de mensen weer kunnen genieten van o.a. gratis vis, hamburgers, loempia's, patat, worst, broodjes beenham, fruit en vele andere lekkernijen.

Er is een loterij met geweldige prijzen en op vrijdag zal er evenals voorafgaande jaren een band zijn. Dit jaar zal dit wederom “Op Sien Plaats “zijn.

De hele week staat er een hot tub op het park waarin een ieder na een zware partij weer even tot rust kan komen. Of toch liever een ontspannende massage? Ook dat kan tijdens het toernooi.

De kinderen worden ook dit jaar niet vergeten. In het finale weekend zal er een springkussen aanwezig zijn waarop weer naar hartenlust gesprongen en gedold kan worden.

De basis van het succes ligt natuurlijk in de geweldige samenwerking onderling maar ook met de kantine- en baancommissie. Ook dit jaar zullen we op deze commissies weer een beroep doen om het toernooi opnieuw op de kaart van Friesland te zetten.

Punt NL Groep, Vynx Records, en diverse andere sponsoren dragen bij aan dit mooie toernooi.

We zullen ook dit jaar weer proberen niveau 2/3 spelers te krijgen, zodat er voor het publiek nog beter tennis te zien zal zijn. En ook ook bij het padeltoernooi verwachten we mooie wedstrijden te zien op hoog niveau.

Maar ook in de lagere categorieën zal er gestreden worden voor wat men waard is en zullen er prachtige wedstrijden te zien zijn.

De toernooicommissie heet u allen van harte welkom in week 27 op het Cleem Heegerpark te Harlingen.

Joke
Ronald
Jan Edwin
Marion
Gea

Tobbedans © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door PuntNL Groep